Celsius Klasszikus Kazánok

Celsius Klasszikus kazánok

 

A Celsius Klasszikus kazánok a megbízhatóság és tartósság jegyében készültek, ideálisak családi házak, kis lakások, valamint kisebb üzemcsarnokok és műhelyek fűtésére. A Celsius márkájú kazánok előnyei közé tartozik a nagy tűztér, valamint a zárt rendszerű csatlakoztatási lehetőség.

Nézet:
Sorrend:

Celsius V és P-V típusú szilárd-tüzelésű lemezkazánok

A kazánok alkalmasak családi házak, kis lakások, fólia és üvegházak, kisebb üzemcsarnokok és műhelyek gravitációs vagy szivattyús fűtésére.

A kazánok kezlése, üzemeltetése egyszerű és gazdaságos. A kazánok tűztere 5 mm vastagságú acéllemezből készül élhajlítással hegesztett kötéssel. A kazántesten (3db) öntöttvas tüzelőajtó található, amelyek az üzemeltetéshez szükséges valamennyi funkciót kielégítik (feltöltés, tisztítás, levegőszabályozás). 

 

A Celsius V és P-V típusú szilárd-tüzelésű kazánok előnyei:

-        A kiépített fűtésrendszer segítségével az egész épületben egyenletes hő eloszlást és szükség esetén használati meleg vizet is biztosít szemben a kandallókkal és kályhákkal.

-        Megújuló energiát használ a hőenergia előállítására.

-        Hasznos energiát állít elő a felhalmazott papír, mezőgazdasági és egyéb nem fás biomasszából.

-        Szükség esetén széntüzelésre is alkalmas.

-        Nagy tűztérrel rendelkezik, ami egyszerűbb és kényelmesebb használatot eredményez. A nagyméretű öntvény tüzelőajtó (200x300 mm vagy 300x300 mm) hozzáférhetőbbé teszi a tűzteret.

-        A tűztér 5 mm lemezvastagságú hőálló acélból készül, a tartósság és magas nyomástűrés érdekében.

-        Kezelésük, üzemeltetésük egyszerű és gazdaságos.

-        Zárt rendszerre köthetők (üzemi nyomás max. 2 bar), így lehetővé teszi , hogy azonos fűtésrendszeren több kazán is üzemeljen (pl.: gázkazán/szilárd-tüzelésű kazán/pellet kazán).

-        Bármely fűtésrendszerhez csatlakoztatható (radiátoros, padló, fal és kombinált fűtés stb.)

-        Használati meleg víz tartály rendszerbe építése esetés HMV előállítására is alkalmas.