Blog

Jó hír!

2023.05.19 10:07

Igyekszünk minden lehető módon segíteni leendő vevőinket, ennek érdekében egy cikk sorozatot indítunk. Amennyiben nyomon követi, minden információt megkaphat ahhoz, hogy a  igényeinek megfelelő,  legideálisabb, költséghatékony kazánt és/vagy fűtési rendszert válasszon. 

 

 

Tisztelt Vevőink!

Örömmel értesítjük leendő vevőinket, hogy a 2022 évvégi megnövekedett kiszolgálási idő cégünknél helyreállt, ismét raktárról, azonnali kiszolgálással állunk vevőink rendelkezésére. A szilárdtüzelésű (fa, szén, pellet, nem fás biomassza) kazánok továbbra is alternatívát nyújtanak a növekvő energiaárakkal szemben, mivel ezzel csökkenthető a nagy energiaszolgáltatóktól való függés. Célszerű a téli szezon előtt elvégeztetni a kazáncserét, fűtésrendszer átalakítást. Amennyiben ilyesmit tervez a közeljövőben, lényeges szempont, hogy időben elkezdjen tájékozódni, hogy megfelelő szakembert és termékeket megtalálja. A fűtési szezon kezdetével újra növekvő készlethiány és áremelés várható.

Nagyon fontos, hogy igényeinek megfelelő, az Ön számára legideálisabb, költséghatékony fűtési rendszert válasszon.  Mi ebben tudunk segítséget nyújtani. Hogyan ? Következő cikkünkben erre adunk választ.

Addig is keresse fel üzletünket ( Nagykőrös Rákóczi utca 24.) vagy weboldalunkat, ahol az összes termékünkről – kazán és fűtésrendszer- informálódhat.  

Kelt:2023.05.19