Információs weboldalunk

Kontakt

Műszaki információ:

+36 20/962-5668

Árajánlat - rendszer információ:

+36 30/644-3017

mandoki.zsolt@perlaki.hu

Szállítási információ:

+36 20/243-6750

Celsius Combi rendszerek

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Celsius Multi 80-125 Pellet kazán

Celsius Multi 80-125 Pellet kazán
2 794 000 Ft

Celsius Multi 80-125
Teljesítmény: 125 kW

 

 • A Celsius Multifuel berendezések ötvözik a fatüzelés előnyeit a pellettüzelés komfortjával. A berendezésen belül egy víztérhez kettő különálló tűztér tartozik, ezen kialakítás a piacon egyedülálló módon védi a károsodástól a pellettüzeléshez szükséges égőfejet.

  A pellets kazán rész teljesen automatizálható és állítható teljesítményű a magadott teljesítménytartományon belül. A berendezés alkotóelemei: Celsius Multifuel kazán, pellettároló tartály, pelletégő és korszerű érintőképernyős vezérlés

   

  Általános jellezmők:

  -       Két tűztérrel rendelkezik. Az egyikben a hagyományos tüzelőanyagokkal fűthetünk (fa,szén), míg a másikban a kiváló fűtőértékeű pellettel.

  -       Pelletes üzemmódban automatikus a készülék működése.

  -       Fatüzelésű üzemmődra állítva a vezérlést, a tüzelőajtón keresztül a már említett hagyományos tüzelőanyagokat használhatjuk, Az égést ebben az esetben is ventilator segíti ezáltal növelve a hatásfokot és javítva az égés minőségét.

  -       Automata vegyestüzelés/pellet üzemmód váltás (beállítás szükséges).

  -       A felhasznált tüzelőanyag mennyisége függ a pellet minőségétől, a rendszer hőigényétől. A pellet minősége függ a felhasznált alapanyagtól (fa, szalma, mezőgazdasági hulladék, egyéb hulladék), függ továbbá az előállítás során alkalmazott technológiától, keverési arányoktól, préseléstől, szárazanyag tartalomtól stb. a lejobb minőséget a fa (fűrészpor) alapanyagú, megfelelő nyomással préselt, alacsony nedvességtartalmú, száraz helyen csomagolt, tárolt pellet adja. A rendszer hőigénye aránylag pontosan számítható. Célszerű a használati melegvíz ellátást is a rendszerről biztosítani (vízmelegítő beépítésével).

  -       A Celsius Multifuel kazánok üzemeltetésével biztosítható a leggazdaságosabb automata fűtés és  használati meleg víz ellátás.

  -       Zárt és nyitott fűtési renszerre egyaránt csatlakoztatható.

  -       A tűztér 5mm-es lemezből készül.

  -       Biztonsági szerelvényekkel ellátott termék

  -       Fontos betatani a kezelési útmutatóban előírt felhasználható pellet méreteket

   

Webáruház készítés