Pellet tartály (Oxi Pellet Égőkhöz)

Pellet tartály (Oxi Pellet Égőkhöz)
615

A 200 kg-os töltőtömeggel bíró pellet tartály egy praktikus tárolóeszköz, amely lehetővé teszi a pellet egyszerű és biztonságos tárolását. Kompakt méretei révén könnyen elhelyezhető és kezelhető, ideális megoldás kisebb helyiségekhez is.

Descriere

A pellet tartály előnyei között szerepel a nagy tárolókapacitás, amely biztosítja, hogy elegendő pellet álljon rendelkezésre a fűtési szezon során. A tartály könnyen tölthető és üríthető, ami időt takarít meg a karbantartás során. A pellet tartályok használata csökkenti a manuális munkát, mivel nem szükséges a pelletet gyakran utántölteni, így a fűtési rendszer hatékonyabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

A pellet tartály szerelhető kivitelben készül a szállítás megkönnyítése érdekében, illetve lerögzíthető kerekei vannak a mobilitás miatt. Továbbá fedőlemez is alaptartozék, mellyel a pellet tüzelőanyag lezárható működés közben is.

A tartály alja tölcsérszerűen keskenyedik, mely a benne tárolt tüzelőanyag automatikus kihordását segíti elő a benn tárolt csekély mennyiség esetén is.

 

Pellet tartály külső méretei

Magasság: 1270 mm

Szélesség: 820 mm

Mélység: 820 mm